MHP Düzce İl Başkanlığı'ndan Düzcespor Çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı ve Basın Sorumlusu Hüseyin Karaca, Düzcespor’un final maçı öncesi yaptığı açıklamada tüm siyasi parti milletvekili adaylarını Balıkesir’de oynanacak maça davet etti.

Son zamanlarda yakalanan başarının taçlanmasını isteyen Karaca, bu zorlu 90 dakika için tek yürek olup Balıkesir'e akmanın en doğru hareket olacağınıda savundu. Aynı zamanda Düzcespor için de ellerinden gelen ne varsa yapmaya hazır olduklarını ifade eden Karaca Düzcespor'un bu zorlu 90 dakikadan zaferle ayrılacağını da ekledi.

MHP Düzce İl Başkan Yardımcısı ve Basın Sorumlusu Hüseyin Karaca, yaptığı açıklamada “Milliyetçi Hareket Partisi her daim Türk sporunun yanında yer almış siyasi bir gönül hareketidir. Son dönemlerde Düzcesporumuzun uğradığı hakkaniyetsizlikler bizleri üzmektedir. Federasyondan ardı ardında son dönemde gelen cezalar 50 yıllık ulu çınar Düzcespor’a gönül vermiş taraftarlarımızı ve Düzceli hemşehrilerimizi derinden yaralamaktadır. Tüm Düzce’nin nefeslerini tutarak beklediği final müsabakasının Salı gününden Perşembe’ye alınması, maç saatinin değiştirilmesi, maç biletlerinin dahi gecikmeli satışa çıkarılması kabul edilir bir durum değildir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Düzce kamuoyunun bilmesini isteriz ki Düzcesporumuzun yağmur, çamur demeden kırmızı şimşekleri destekleyen vefakar taraftarımızın her daim yanındayız. Bu vesile ile buradan tüm siyasi parti milletvekili adaylarına çağrıda bulunmak isterim. Final müsabakasında tribünde ki yerimizi alıp tek yumruk Düzcespor’a destek vermeye davet ediyorum. En kötü gün bugünde bugün de Düzcespor diyoruz” dedi.