ÖĞRENCİ SERVİS ŞOFÖRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

 

 

 Akçakoca Öğretmenevinde milli eğitim şube müdürü Aykan Gülbahar'ın başkanlığında yapılan eğitime İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bölge Jandarma Trafik ve İş Sağlığı ve Güvenliği yetkilisi de katılım sağlayarak sunum yaptılar. Akçakoca milli eğitim şube müdürü Aykan Gülbahar'ın öğrencileri taşırken uyulması gereken konulardan bahsederek bu hususa dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. Toplantıda, tespit edilen aksaklıkların giderilmesi, öğrencilerimizin daha sağlıklı ve güvenli şekilde taşınması, okul servis araçları yönetmeliğine uyulması, servis araçlarında bulundurulması gereken evraklar, servis araç şoför ve rehber personellerinin uyması gereken kurallar konusunda bilgi verildi.

Şoförlerin istek ve beklentilerini dinleyen Şube Müdürü Aykan Gülbahar Toplantıya Toplantıda, tespit edilen aksaklıkların giderilmesi, öğrencilerimizin daha sağlıklı ve güvenli şekilde taşınması, okul servis araçları yönetmeliğine uyulması, servis araçlarında bulundurulması gereken evraklar, servis araç şoför ve rehber personellerinin uyması gereken kurallar konusunda bilgi verildi.

Şoförlerin istek ve beklentilerini dinleyen Şube Müdürü Aykan Gülbahar, toplantıya katılım sağlayan tüm şoförlere teşekkür etti.