PLAJ MAGANDALARI YİNE İŞ BAŞINDA

 

  Akçakoca Ayazlı Mahallesi Çuhalı Çarşı Plajında bulunan  seyyar wc ler ve duşe kabinlere saldıran kişi ya da kişiler, wc ve duşları tahrip ederek maddi zarar oluşmasına yol açtı.

 

Vatandaşlar magandalara tepkili

Vatandaşlar “Bunun kırılması hem memleket için hem millet için hem de insanlık için bir ayıptır. Bu milli bir servettir. Böyle bir hizmete hıyanet edilmemesi gerekir. Bu bizim malımız, malına hıyanetlik eden bir insandan her şey beklenir. Biz şahsen utanıyoruz bu durumdan. Senin benim paramla yapılıyor bunlar. Zaten plajla kimse gelip ilgilenmiyor. Belediyenin ekipleri mahalleleri hiç mi kontrol etmiyor.Aslında hizmet alınan bu bölümlere bir görevlinin olması lazım ,yada ücretli olması lazım.Cezai mueydesi olmadığından vatandaşlar bunları hor kullanmaya devam ediyor.Zaten Çuhallı plajı çok bakımsız olduğundan  bu sezon Mavi Bayrağı alındı.Hiç bir belediye yetkilileri bunları görmüyor,yada  Ayazlı mahalle muhtarı damı görmüyor,o kadar sıkıntıları olan mahallemize belediye yetkililerin de ilgi göstermemesi hiçte hoş değil”dediler.

Ayrıca vatandaşlar  Akçakoca belediyesinin Çuhalı çarşı ve plajına üvey evlat gibi bakmasına şaşkınlıkla izlediklerini,belediyenin Akçakoca nın en güzel ve hareketli bölgesine özen göstermemesini eleştirdiler.

İşte objektifimize takılanlar