Serbest Vuruş Programı Sözünü Tuttu

Düzce 81 Web Tv ekranlarında yep yeni bir uygulama dün akşam Akçakoca'da işletmeciliğini Abdulkadir Pandul'un yapmış olduğu Pandul Köfte'de gerçekleşti.

Düzce 81 Web Tv ekranlarında usta spor yazarı Remzi Biltekin'in hazırlayıp sunduğu "Serbest Atış" programında verilen 3 adet şifreyi doğru tahmin edenler arasından yapılan kura çekimi sonucu 10 kişiye köfte ziyafeti verildi. Bu uygulamada ki format gereği izleyicilerin program esnasında verilen 3 şifreyi takip ederek göndermeleri gerekiyor. Gönderilen şifrelerin arasından yapılan kura çekimi ile bazı hediyeler veriliyor. Programın ilk hediyesi ise Akçakocalı İşadamı ve Pandul İnşaat'ın ve aynı zamanda Pandul Köfte'nin de sahibi olan Abdulkadir Pandul'un köfte işletmeciliğini yaptığı mekanda kura çekimini kazananlara verilmiş oldu.

Yapılan uygulamadan memnun olduklarını dile getiren yarışmacılar ilkleri her zaman Emrah Tuzcu ve ekibinin gerçekleştirdiğini ifade ederek teşekkürlerini ilettiler.

Firma sahibi olan Abdulkadir Pandul ise yapmış olduğu konuşmasında ise ; " Programa sponsor olduk. Arkadaşlarımız geldiler ve ziyafetlerini gerçekleştirdiler. Memnun kaldıysalar ne mutlu bize. İlerleyen günlerde yeniden bu tarz uygulamaları yapabiliriz." dedi.

Verilen sözlerin yerini tutması ile ziyafet sonrasında kura çekimini kazananlar ve Pandul Köfte işletme sahibi Abdulkadir Pandul ile birlikte fotoğraf çektirilerek sonlandırılmış oldu.