Servis şoförü darp etti iddiası

Düzce Borsa Endüstri Meslek Lisesi önünde meydana gelen olayda bir okul servis şoförü, okuldan çıkan başka bir öğrenciyi kendisine el hareketi yaptığı iddiası ile dövdü. Darp edilen öğrenci polis ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.Olay 16.00 sıralarında D-100 karayolu Borsa Endüstri Meslek Lisesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, okuldan çıkan E.G isimli lise öğrencisi arkadaşı ile evine gitmek için okulun önünde bulunan durağa giderken, arkasından gelen 81 FC 597 servis aracının sürücüsü kendisine korna çaldı. Daha sonra E.G’ye “Neden bana el kol hareketi yapıyorsun” diyerek, lisesi genci dövmeye başladı. Etrafta bulunan vatandaşlar tarafından servis şoförünün elinden kurtulan E.G, polis ekiplerine haber verdi. Boynunda ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluşan lise öğrencisi Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak darp raporu alındı.

Hastane önünde bekleyen E.G, olayı anlatarak “Biz yolun kenarında yürürken kornaya bastı. Bana neden el hareketi yapıyorsun dedi. Gel buraya dedi. Arabanın içinde yanağıma vurdu. Sonra arabadan indi. Beni tuttu yakamdan dövmeye başladı. Bana diz attı. Elimde kendimi korurken bana indir elini dedi. Biraz geri çeklince bana tekme attı. Orada bulunan birisi ayırdı. Okul önünde ki durakta oldu” dedi.

Daha sonra darp raporu alan E.G, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’ne ifadesi alınmak üzere teslim edilirken, servis sürücüsünün ise kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor. 

Diriliş