Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pekdemirli Düzce'ye Geldi

Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pekdemirli bir dizi ziyaretlerde bulunmak için İlimizi ziyaret etti…

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Milletvekilleri Fahri Çakır- Ayşe Keşir, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert, Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş tarafından Düzce Otoban gişelerinde karşılandı.

İlk Ziyaret durağı Düzce Belediyesi olan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pekdemirli, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve Belediye Personeli tarafından karşılandı. Daha Sonra makama geçerek Belediye Çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Belediye ziyareti sonrasında Bulvar caddesinde esnaf ziyareti yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pekdemirli’ye AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Milletvekilleri Fahri Çakır- Ayşe Keşir, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert eşlik etti.

, Pakdemirli 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde ilk defa oy kullanacak olan Genç Seçmen Esranur Köroğlu’nu ziyaret etti. Doğum günüde olan Köroğlunun yeni yaşını kutlayarak sağlıklı uzun ömürler dilediler.Daha sonrada Düzceli çiftçilerin katılımıyla Tarım ve Orman Sektörü Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.