TAT METAL'DE 4.OTURUM TAMAMLANDI

Kdz.Ereğli şubesine bağlı Tatmetal Çelik San. Ve Tic. A.Ş 4.Dönem Toplu İş Sözleşme görüşmesi 4.Toplantısı Şube Mali Sekreteri.Ferdi ERGÜN, Eğitim Sekreteri.Birol ONAY, Teşkilatlandırma Sekreteri.Çetin ALTAY,Tat Metal Baştemsilcisi.Erşah ERDOĞDU,Toplu Sözleşme Daire Uzmanı.Yasin AYDOĞAN,Tat Metal A.Ş. İnsan Kaynakları Direktörü .Ceyhan KUYUMCU,Tat Metal A.Ş. Avukatları Refik RENDA’nın katılımlarıyla Kdz.Ereğli Büyük Anadolu Otelde gerçekleştirildi .

Gerçekleşen oturumda kalan bütün maddeler;sosyal haklar ve ücretler’de dahil olmak üzere müzakere edilmiştir,anlaşma Sağlanamamıştır.

Toplantıda Anlaşma sağlanamamasından dolayı ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Bir sonraki toplantının 14.02.2022 Pazartesi günü saat 13:00 de Kdz.Ereğli Büyük Anadolu otelde gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

Sendika'dan Yapılan açıklamada şunlara yer verildi"Gerçekleşen toplantının Sadece Türk Metal emekçilerinin değil,Türkiye işci sınıfının umudu Önderimiz ve Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Pevrul KAVLAK’ın önderliğinde ve liderliğinde başta Tat Metal emekçileri olmak üzere teşkilatımıza ve emek camiasına hayırlı olmasını dilerim."dedi