VALİ DAĞLI HAYVAN REHABİLİTASYON MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Akçakoca’nın Subaşı Köyü sınırları içerisine yapımına başlanan  Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne Düzce valisi incelemelerde bulundu
Vali Dağlı Subaşı köyünde yapımı devam eden Rehabilitasyonmerkezine gelerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.Bu kapsamda yapılacak Rehabilitasyon merkezinde  :Bu 16 dönümlük alanın 3500 metre karesi kapalı olacak. Geçici hayvan yaşam merkeziyle birlikte alanda kafeterya, vakıf gibi binalarda olacak. Düzce merkez ve merkeze bağlı köylerde bulanan başıboş hayvanlar buraya getirilerek yapılacak tedavilerin ardından alındıkları bölgelere geri bırakılacak. Ayrıca kaza geçirmiş çeşitli yerlerinde yara almış hayvanlarda iyileşene kadar tedavi görerek alındıkları bölgelere geri bırakılacak. Gebe olan hayvanlar ise doğum yapana ve yavrular büyüyene kadar merkezimizde tutularak gerekli şartlar oluştuktan sonra yine alındıkları bölgelere bırakılacak.” 

Valimiz Sayın Dr. Zülkif Dağlı, Akçakoca İlçesi Subaşı Köyünde Valiliğimiz tarafından yaptırılan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi aldı.