YEMENİCİ KIRKPINAR SEKİZİNCİSİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

Akçakoca Güreş Takımı olarak Kırkpınara gidişinde sponsor olan Akçakoca belediye başkanı Cüneyt Yemenici ve desteklerini her zaman bireysel sporlar adına hiç esirgemeyen Mühasebe müdürü Ferhat Küçük,araç temininde her zaman sporcunun yanında olan Ulaştırma müdürü Ali Yapıcı bugün Kırkpınarda Türkiye şampiyonasında Tozkoparan dalında 8.olan Kazım Işık ve hocası Recai Taşgiti makamlarında ağıladılar.

Güreşçimiz ilk önce Başkan Cüneyt Yemenici yanında

 Güreşçimize hediyelerini vererek tebrik eden Başkan Yemenici, konuşmasında "Belediye olarak maddi-manevi ne gerekiyorsa yapacağız.Bireysel sporların takım sporlarından daha kolay finanse edilebiliyor.Uluslararası yarışmalarda daha başarılı olunabiliyor,takım sporları pek başarı sağlamıyor.Bireysel sporlarda gençlerimiz daha başarılı oluyor. Akçakoca spor adına tesis olarak zenginleşiyor,ilçemiz artık kalabalıklaşıyor.Bizler bireysel sporlara katkı yapacağız.Kapalı spor salonumuz bu yıl içinde bitecek.Bu salon hizmete girdiğinde gençlerimiz daha çok spor yapma imkanlarını bulacaklar.Ayrıca semt sahalara özen gösteriyoruz,buda bizlere artı olacaktır.”dedi

 Yemenici  Güreşçimiz Kırkpınarda çok büyük iş becerdiğini,bizleri Türkiye’ye, Düzce  ve Akçakoca yı  tanıttığını belirterek, “Kazım Işık kardeşimiz Akçakocamızın medarıiftiharı oldu. Bizde kendisinin başarılarının devamını diliyoruz. Başarılı olması için belediye olarak arkadaşındayız, ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Kendisini tebrik ediyorum başarılar diliyorum” dedi.

Kazım Işık: "Hedefimiz Tozkoparanı geçmekti"

 Kazım Işık  Kırkpınardaki  hedefine ulaştığı için çok mutlu olduğunu söyledi.Şampiyona öncesi iyi çalıştıklarını ifade eden Kazım Işık, “Hedefim tabi ki Tozkoparanı geçmekti,ama olsun tecrübe kazandım,gelecek yıl inşallah bunu başaracağım. Kırkpınar çok zor bir şampıyona burada çok zor güreşler var.Yinede bu dereceyi yapmam beni çok mutlu etti.Gerçekten çok mutluyum.Düzce adına ilk sekize giren sporcu tek ben oldum,Düzce yi Akçakoca yı çok iyi temsil ettiğime inanıyorum” diye konuştu

Recai Taşgit hoca desteklerinden dolayı başkan Yemeniciye teşekkür etti.

Güreş hocası Recai Taşgit Başkan Yemeniciye desteklerinden dolayı çok teşekkür ederek,başkandan artık bu güreşçilerin bir takım adı altında güreşmelerini isterken,kendisininde o takımın hocası olmasını istedi.Taşgit bütün güreşçileri yanlızca kendisinin hazırlayıp,güreşlere getirdiğini devamlı destek arayışı içinde kaldığını,bunun artık son verilmesini temenni etti

Yemenici Kazım Işkı ı ödüllendirdi

Konuşmaların ardından belediye başkanı Cüneyt Yemenici, Kazım Işıkı ödüllendirirken antrenörü Recai Taşgiti tebrik etti.

Güreşçimiz kendisine destek olan Ferhat Küçük ziyaret etti

Daha sonra Muhasebe müdürü Ferhat Küçük Kazım Işık ığı odasında kabul ederek,"her zaman yanlarında olacağını,kendisini yakınen takıp ettiğini ileride baş pehlivan güreşlerinde mücadele edeceğini ifade ederken,güreşçimizi ve hocasını başarısından dolayı tebrik etti"

Güreşçimiz Araç konusunda her zaman kendilerine destek olan Ali Yapıcı yıda unutmadı

“Yapıcı çok sevindiğini,Kazım ın ileride iyi bir güreşçi olacağını ifade ederken,bireysel sporcuların her zaman yanında olacağını söyledi”