Yığılca Yolunda Viyadük Ayakları Yapılıyor

Yığılca-Düzce karayolunda viyadük çalışmalarının başladığını belirten Belediye Başkanı Rasim Çam, “çabalarımız sonuç verdi” dedi.

Uzun zamandır askıya alınan Yığılca-Düzce yolu ile ilgili gelişmeler yaşanıyor.

Adeta yılan hikayesine dönen, seçimden seçime vaat olmaktan öteye gitmeyen, Yığılca karayolu için  Belediye Başkanı Rasim Çam girişimleri sonuç verdi, viyadük çalışmalarına başlandı. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, “Çok kıymetli Yığılca’mızın değerli halkı sürekli yolumuzun ne zaman biteceğine dair sorulan sorulara cevaben yolla ilgili çalışmaların girişimlerimiz neticesinde kısa süreli aksamalar olsa da çabalarımız sonuç vermiş. Çalışmalar başlamıştır. Bu girişimlerimize destek olan Milletvekilim Ümit YILMAZ’a Ayşe KEŞİR’e  Fahri ÇAKIR’a Düzce Valimiz Sayın Cevdet ATAY’a, Karayolları 4.Bölge Müdürü İlhan AYTEKİN'e, İl Başkanlarımız Sayın İlhami CABOĞLU’na, Sayın Mustafa KESKİN’e , İl Genel Meclis üyelerimiz M. Ramazan BALTACI’ya  ve Hüseyin YILGIN’a, İlçe Başkanlarımız İlhan YALÇIN ve Dursun ALBAYRAK’a teşekkür eder şükranlarımı sunarım” dedi.

Ahmet Alkan