Zafer Bayramı Dolu Dolu Kutlanacak

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlamaya hazır mıyız? çağrısıyla Akçakocalılara seslenen Belediye Başkanı Fikret Albayrak, “ herkesin keyifli vakit geçireceği, mütevazı ama eğlenceli bir etkinlik programı sizleri bekliyor “ dedi.

Albayrak yaptığı açıklamada:

“ 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlamaya hazır mıyız? Yazın son günlerinde, hep birlikte eğlencenin tadını çıkarmak için sizleri, tamamen sponsorlarımızın destekleriyle hayata geçirilen bu özel organizasyona davet ediyoruz. Başta çocuklarımız olmak üzere, herkesin keyifli vakit geçireceği, mütevazı ama eğlenceli bir etkinlik programı sizleri bekliyor.

Bu anlamlı etkinliği mümkün kılan tüm sponsorlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Organizasyonun her aşamasında bizlere destek oldular ve belediyemize tek kuruş yük bindirmeden bu güzel günü bizlere kazandırdılar. Gelin, hep birlikte eğlenelim, zaferin coşkusunu paylaşalım.

 

Tüm Akçakocalılar ve misafirlerimiz bu güzel şenliğe davetlidir. Sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız “ dedi.