Ziraat Odasından Uyarı! Asılsız Haberlere İtibar Etmeyin

Ulubey Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Aydın, yeni sezon fındık fiyatının henüz açıklanmadığını belirterek vatandaşların sabırlı olmaları gerektiğini söyledi. Aydın, makul ve mantıklı bir fiyat oluşacağını vurgulayarak, sosyal medyada yayılan itibarsız haberlere vatandaşların inanmaması gerektiğinin altını çizdi.

Komisyon Henüz Kurulmadı

“İşçi fiyatlarında hala geçtiğimiz yılki gibi bir komisyon kurulmadı. Bu yıl valilik nezdinde bir komisyon kurulur mu bilmem ama makul mantıklı bir fiyat oluşacağına eminim.” diye konuştu.

Rakam Vermek İçin Henüz Erken

“Bir rakam tavsiye edemem. Çünkü henüz fiyat vermedik. Komisyona katılacak olan çalışan kardeşlerimiz de aynı zamanda fındıkçı. Onlar da bu işin içinden geliyorlar.” dedi.

Asılsız Haberlere İtibar Etmeyin

“Makul ve mantıklı bir rakam oluşacağını tahmin ediyorum. Sosyal medya üzerinden itibarsız haberlere vatandaşlar inanmasınlar. Geçen yıl olduğu gibi bazı açıklama yapan kardeşlerimiz var, arkadaşlarımız var. Bunlar neye dayanarak bu fiyatları belirliyorlar? Neye dayanarak bunu yazıyorlar? belli değil. Henüz fındık fiyatı açıklanmadı, sabırlı olalım.” dedi.

 

Kaynak:orduolay.com