ARTIK RAMAZAN AYINDA O YAPILAMAYACAK

DÜZCE YEREL HABER 28.02.2025 - 21:46, Güncelleme: 28.02.2025 - 22:16
 

ARTIK RAMAZAN AYINDA O YAPILAMAYACAK

Düzce valiliği bir açıklama yaparak Ateşli silahla havaya ya da çevreye ateş etmeye tevessül eden kişi ya da kişiler hakkında cezai işlem uygulanacak

Ateşli silahla havaya ya da çevreye ateş etmeye tevessül eden kişi ya da kişilerle ilgili Kamuoyu Duyurusu   SAKIN HAAA ..... HAPİS YATARSINIZ... DÜZCE VALİLİĞİ AÇIKLADI.... İŞTE AÇIKLAMASI.... Birlik ve beraberliğin, sevgi ve saygının güçlendiği, kültürel zenginliklerimizin özenle yaşatıldığı, paylaşma ve yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı Ramazan ayını hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlimizde zaman zaman Ramazan ayının gelişi dolayısıyla ateşli silahla havaya ateş açmak suretiyle kutlama yapmaya dönük bir eğilim bulunabildiği gözlemlenmektedir. Düzce Valiliği olarak ilimizde üzücü olayların yaşanmaması için vatandaşlarımızdan bu tür olaylara karşı duyarlı olmalarını, vatandaşlık görevi olarak ateşli silahla havaya ya da çevreye ateş etmeye tevessül eden kişi ya da kişileri 112 Acil Çağrı merkezini arayarak bildirmelerini arzu etmekteyiz. Ayrıca ateşli silahla havaya ve çevreye ateş edilmesi eyleminde bulunan şahısların TCK’ nun 170. Maddesi gereğince “Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokma” suçundan 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezasıyla, bu eylemin ruhsatsız silahla yapılması durumunda ise ek olarak 6136 SKM. gereğince 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası ve (100-500) gün adli para cezası ile karşılaşılabileceğinin bilinmesi gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Düzce valiliği bir açıklama yaparak Ateşli silahla havaya ya da çevreye ateş etmeye tevessül eden kişi ya da kişiler hakkında cezai işlem uygulanacak

Ateşli silahla havaya ya da çevreye ateş etmeye tevessül eden kişi ya da kişilerle ilgili Kamuoyu Duyurusu

 

SAKIN HAAA ..... HAPİS YATARSINIZ...
DÜZCE VALİLİĞİ AÇIKLADI.... İŞTE AÇIKLAMASI....
Birlik ve beraberliğin, sevgi ve saygının güçlendiği, kültürel zenginliklerimizin özenle yaşatıldığı, paylaşma ve yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı Ramazan ayını hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
İlimizde zaman zaman Ramazan ayının gelişi dolayısıyla ateşli silahla havaya ateş açmak suretiyle kutlama yapmaya dönük bir eğilim bulunabildiği gözlemlenmektedir.
Düzce Valiliği olarak ilimizde üzücü olayların yaşanmaması için vatandaşlarımızdan bu tür olaylara karşı duyarlı olmalarını, vatandaşlık görevi olarak ateşli silahla havaya ya da çevreye ateş etmeye tevessül eden kişi ya da kişileri 112 Acil Çağrı merkezini arayarak bildirmelerini arzu etmekteyiz.
Ayrıca ateşli silahla havaya ve çevreye ateş edilmesi eyleminde bulunan şahısların TCK’ nun 170. Maddesi gereğince “Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokma” suçundan 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezasıyla, bu eylemin ruhsatsız silahla yapılması durumunda ise ek olarak 6136 SKM. gereğince 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası ve (100-500) gün adli para cezası ile karşılaşılabileceğinin bilinmesi gerekmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber380.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.